Valg af gadeskilt: 4 tips til valg af dit nye gadeskilt

Valg af gadeskilt: 4 tips til valg af dit nye gadeskilt

Enhver detailhandel med respekt for sig selv kender naturligvis til betydningen af offline marketing for at drive flere forbipasserende kunder ind i deres butik. På trods af internettets uafviselige betydning indenfor stort set alle former for markedsføring, så bør man som detailhandel alligevel aldrig underkende værdien af det gode gamle gadeskilt. Et gadeskilt er nemlig markedsføring, der er til at tage at føle på – og så virker det oven i købet. Hvis du som detailhandel står og mangler et nyt gadeskilt, men ikke hvad hvor du skal begynde, så får du her 4 tips til at vælge nyt gadeskilt til din butik.

1. Indendørs eller udendørs?

Der findes en hel del forskellige gadeskilte på markedet, der hver især har deres fordele og ulemper. Så det første du skal overveje, er naturligvis hvor du ønsker dit gadeskilt skal placeres. Hvis der er tale om et indendørs skilt, så kunne du f.eks. nøjes med et standard A-skilt med snaprammer uden de helt store dikkedarer. Hvis du til gengæld planlægger at stille gadeskiltet udenfor, så bør du i stedet vælge et design der kan holde til det blæsende og våde danske klima.

2. Kombiner pris og behov

Dit nye gadeskilts pris er selvfølgelig det næste du bør overveje. Et gadeskilt kommer nemlig i en lang række priser og kvaliteter, så det er med at sørge for at vælge et skilt hvor dit budget og skiltets funktion går op i en højere enhed. Tag f.eks. et kig hos display.dk for at se et godt udvalg af kvalitets gadeskilte – selvfølgelig i en ordentlig kvalitet.

3. Vælg et gadeskilt der matcher butikkens profil

Dit nye gadeskilts udseende er selvfølgelig også noget du som butik bør tage forholdsvist seriøst. Et gadeskilts funktion er jo netop at drive flere kunder ind i din forretning, og et gadeskilt der ikke matcher din butiks profil vil utroligt nok ofte kunne afholde mange kunder fra at træde indenfor i dit showroom. Når det kommer til gadeskilte, så findes der heldigvis et stort udvalg af forskellige stilarter der bestemt vil gøre det muligt at finde den helt perfekte stil til netop din butik. Hvis du f.eks. ejer en hyggelig café eller restaurant, så kunne det absolut være en god idé at vælge en kridtavle fremfor f.eks. en aluminiums A-tavle. En kridttavle vil i kundernes øjne nemlig give din beværtning et snert af hygge, klasse og kvalitet, hvorimod f.eks. et Windtalker gadeskilt måske vil tage sig en smule mindre æstetisk ud.

4. Vælg den rette farve til dit gadeskilt

Sidst men ikke mindst, så bør du også overveje selve farven på dit nye gadeskilt. Et så simpelt greb som blot at have den rigtige farve på skiltet kan nemlig være prikken over i’et, når det kommer til at have så smuk en præsentation som overhovedet muligt. Og i sidste ende kan et gadeskilt i en flot  eller diskret farve faktisk være lige præcis det der får alting til at gå op i en højere enhed – og tiltrække flere nye kunder til butikken selvfølgelig.