Sikre dit hjem med dørhåndtag med kode eller lås

Sikre dit hjem med dørhåndtag med kode eller lås

Der sker desværre stadig mange indbrud i Danmark hvert år, og rigtig mange mennesker kan til hverdag være nervøse for, at de kommer hjem til en dør, der er åben, og hvor mange værdigenstande pludselig er forsvundet. Vil du gerne sikre dig mod dette scenarie, kan du sikre dit hjem med et dørhåndtag med kode eller lås. Læs mere om løsningen her.

Dørhåndtag med kode eller lås kan holde indbrudstyven ude

Det kan virke skræmmende at tænke på at komme hjem til, at dit hjem er blevet splittet fra hinanden, fordi du har haft besøg af en indbrudstyv. Men faktisk kan du let sikre dig mod dette med nogle enkle løsninger, og en af disse kan være at installere et dørhåndtag med kode eller lås. Der findes forskellige modeller, så du kan finde den, der passer bedst til dig. Vælger du et dørhåndtag med kode eller lås gør du det nemlig langt sværere for indbrudstyven at komme ind, og selve håndtaget kan skræmme indbrudstyven væk, når de ser det, så du ikke skal bekymre dig om smadrede vinduer eller lignende.

Gør det sværere for indbrudstyven at komme ind gennem terrassedøren

Med et dørhåndtag med kode eller lås, kan du gøre det svært for indbrudstyven at komme gennem de steder, hvor indbrud normalt sker fra. Ofte ses det, at en indbrudstyv smadrer et vindue i en terrassedør og derigennem kan åbne døren indefra, fordi der sidder et helt almindeligt dørhåndtag uden kode eller lås. Men har du et dørhåndtag med kode eller lås, skal du enten bruge en kode eller en nøgle til at åbne døren indefra, og på den måde forhindrer du altså indbrudstyven i at få adgang til dit hus.

Du kan få flere forskellige løsninger, så du kan få lige den version af dørhåndtag med kode eller lås, der passer til dig. For eksempel kan du få et dørhåndtag med kode, hvor du skal indtaste en kode på de tre hjul, der sidder i håndtaget. Du kan også få et dørhåndtag, hvor det både er muligt at indtaste kode og scanne fingeraftryk, så du ikke behøver at bruge en kode hver gang. Og det er også muligt at vælge et dørhåndtag udelukkende med lås. Alle disse dørhåndtag med kode eller lås kan fås på ShobDK.dk.

Dørhåndtag med kode eller lås passer også til vinduer

Vil du både sikre døre og vinduer, så kan du faktisk også bruge dørhåndtag med kode eller lås til dine vinduer. På den måde kan du altså sikre alle indgangene til dit hjem, så du ikke får ubudne gæster fra hverken vinduer eller døre.

Vil du også finde et dørhåndtag med kode eller lås, der passer til dit hjem og dine behov, så køb dit dørhåndtag her hos ShobDK.dk. På siden finder du et bredt udvalg af dørhåndtag, så du kan finde det, der passer bedst til din terrassedør eller dine vinduer, og så du kan sikre dit hjem hurtigst muligt.