Laver webbureauer også apps?

Laver webbureauer også apps?

Du kan godt finde et webbureau, der også kan lave apps for dig, hvis du har brug for at få udviklet din helt egen app.

Laver alle webbureauer apps?

Nej, det er bestemt ikke alle webbureauer, der kan hjælpe dig med at lave apps. Der er mange webbureauer, der ikke gør sig i at lave apps, men der er få, der gør, og så handler det bare om at finde sådan et.

 

Nogle webbureauer har udviklere til at sidde og lave deres apps i Danmark, mens andre måske har samarbejde med udviklere i andre lande, hvor de sidder og programmerer appen for dig. Men igen, du kan desværre ikke bare regne med, at alle webbureauer kan lave en app for dig.

Hvor lang tid tager det for et webbureau at lave min app?

Hvis du finder et webbureau til at lave din app for dig, kan det være rart at vide, hvor lang tid det kommer til at tage for dem at lave din app. Det kommer meget an på kravene til din app, samt det enkelte webbureau du har hyret til opgaven.

 

Der er jo stor forskel på, om det er en meget simpel eller meget avanceret app, og om de har fem mand på fuld tid til at udvikle for dig, eller om det er lagt på en enkelt udvikler, der også er i gang med at udvikle fem andre apps på samme tid.

Hvad koster det at få et webbureau til at lave min app?

Det kommer igen an på så meget. Et webbureau med udviklere i Danmark vil typisk være dyrere at bruge end andre med ansatte i billigere lande. Derudover vil det også være dyrere for dig at få lavet en avanceret app sammenlignet med en simpel app, der ikke skal kunne det helt store.

 

Derfor er det altid en god idé at få lavet et konkret tilbud fra det webbureau, du finder til at lave din app for dig, så du er helt sikker på, hvad du går ind til. På den måde bliver det ikke pludselig fem gange så dyrt, end hvad du først havde forestillet dig.