Korttidsleasing vs alm. privatleasing

Korttidsleasing vs alm. privatleasing

Mange biler på de danske veje er der, fordi nogen har leaset dem, for privatleasing er meget udbredt i Danmark i dag. Det skyldes, at du undgår dyre billån, og du kan tilmed have fuldt overblik over din økonomi, når du leaser en bil. Men der er forskel på leasing, og for eksempel findes der både korttidsleasing og almindelig privatleasing. Læs mere om forskellen på de to typer leasing her.

Korttidsleasing giver øget fleksibilitet

Med korttidsleasing gælder langt de samme ting, som der gælder, når det er almindelig privatleasing. Korttidsleasing betyder bare, at du leaser bilen i en kortere periode. Faktisk kan du med korttidsleasing få lov til at lease en bil i bare nogle måneder, hvorefter du så kan aflevere bilen tilbage til leasingselskabet. Korttidsleasing giver dig på den måde masser af fleksibilitet, fordi du let kan have en bil i den periode, du har behov for det, og du er ikke bundet til for eksempel 24 måneder eller 36 måneder, hvis du ikke har brug for bilen i mere end 6 måneder. Det kan også være, at du ved, at du kun har brug for en lille bil det næste halve år, men at du efterfølgende har brug for en større bil, og der kan korttidsleasing også være løsningen for dig. Korttidsleasing er dog en smule dyrere end almindelig privatleasing, så på sigt kan det komme til at koste dig en del ekstra.

Almindelig privatleasing er til dig, der kender dine behov den næste årrække

Ved du til gengæld allerede, hvordan dine behov for en bil ser ud i de næste, 24, 36 eller måske endda 48 måneder, så er almindelig privatleasing helt sikkert at foretrække. Det kan nemlig spare dig nogle penge på sigt, og du kan køre rundt i den samme bil over en længere periode. Almindelig privatleasing fungerer på den måde, at du betaler et opstartsbeløb, og derefter betaler du et månedligt beløb, der dækker for eksempel reparationer og serviceeftersyn. Derudover skal du kun selv betale for forsikring, grøn ejerafgift, brændstof og eventuelt dæk, hvis de slides op i leasingperioden. Det giver dig altså fuldt overblik over din økonomi i den tid, du har din leasede bil.

Find korttidsleasing og almindelig privatleasing hos BMC Leasing

Er du interesseret i enten korttidsleasing eller almindelig privatleasing, så kan du få begge dele billigt hos BMC Leasing. De har et bredt udvalg af biler til leasing til en god pris, og de kan også fås med korttidsleasing, hvis du har behov for det. Hos BMC Leasing har de samarbejder med værksteder placeret i hele landet, så du har mulighed for at finde et værksted tæt på dig, som du kan bruge, når du skal have bilen til service, eller der er noget, der skal repareres. Vil du se det store udvalg af biler, som BMC Leasing tilbyder, så kan du finde dem alle på deres hjemmeside bmcleasing.dk, hvor du også kan læse mere om, hvor langt tid korttidsleasing løber over.