Hvordan finder man den perfekte e juice? 3 tips til dig

Hvordan finder man den perfekte e juice? 3 tips til dig

Det er ikke nødvendigvis nemt at finde ud af, hvad der er den rigtige e juice for dig. Der findes utrolig mange smagsvarianter, og derudover skal du også tænke over, hvor meget nikotin du gerne vil have i din e juice. Læs med her, hvor du får 3 tips til at finde den helt rigtige e juice til dig.

1. Tænk over dine smagspræferencer

Den nemmeste måde at finde ud af, hvilken e juice der passer bedst til dig, er ved at tænke over, hvilken type smag du normalt holder mest af. Er du for eksempel til syrlige frugter, kan du vælge æble, hindbær eller en af mange andre varianter. Men vil du gerne beholde smagen af tobak, når du bruger din e-cigaret, så kan du også bruge e juice med tobakssmag. Der findes også mange andre varianter med smag af forskellige drikke, slik og menthol. Gå derfor efter en smag, du ved på forhånd er noget for dig, og så er du mindre tilbøjelig til at vælge forkert.

2. Bland eventuelt din e juice selv

Er du inkarneret bruger af e juice, så kan det være, at du skal prøve at blande din egen smag. Er du for eksempel blevet for træt af e juice med kun en enkelt smag, så kan du vælge at blande flere forskellige slags, så du kan finde frem til en variant, der tiltaler dine smagsløg på den bedste måde, og som lader dig nyde din e juice mest muligt. Du kan for eksempel finde masser af bland selv e juice hos easy to smoke, og der er oven i købet penge at spare på længere sigt, hvis du selv blander dine smagsvarianter.

3. Vælg nikotinindhold ud fra dit cigaretforbrug

Når du skal vælge din e juice, kan det være svært at regne ud, hvor stort nikotinindholdet skal være, og om du overhovedet skal vælge en variant, der indeholder nikotin. Hvis du er vant til at ryge cigaretter, så kan du vælge nikotinindhold ud fra, hvor mange cigaretter du ryger dagligt. Ryger du for eksempel 0-10 cigaretter på en dag, så er det en god idé at vælge e juice med et nikotinindhold på 0-8 mg. Ryger du 10-20 cigaretter på en dag, er det smart at vælge e juice med et nikotinindhold på 8-18 mg. Og ryger du mere end 20 cigaretter på en dag, skal du op over 18 mg nikotin i din e juice.

Du kan selvfølgelig også prøve dig frem for at finde ud af, hvilket nikotinindhold der passer bedst til dig. Vil du gerne trappe ud af dit nikotinforbrug, kan du med fordel bruge e juice til det, da du selv kan bestemme tempoet, du trapper ned i. På easy-to-smoke.dk kan du finde e juice med et nikotinindhold på henholdsvis 0 mg, 6 mg, 16 mg og 20 mg, så du let kan vælge den variant, der passer bedst til dit forbrug.