Guide til køb af enkeltseng til børn

Guide til køb af enkeltseng til børn

Når det kommer til vores børn, så ønsker vi naturligvis altid det bedste i verden for dem. Og dette betyder til tider at vi ender med at forkæle dem mere end vi burde. Men når det kommer til deres nattesøvn, så er der ikke noget der hedder at forkæle for meget. Det handler derfor om at give dem den allerbedste seng som der er plads til budgettet. Derfor får du her 4 gode råd til at vælge enkeltseng til børn.

1. Find en seng der kan gøre jer begge glade

Selvom din indre indretningsarkitekt nok har lyst til at prioritere design over funktion, så skal du dog ikke begå denne fejl bare for at få sengen til at matche med farven på væggen i børneværelset. Børn er nemlig bedøvende ligeglade med om en enkeltseng til børn nu er holder sig indenfor en kølig skandinavisk farvepalet – så længe de bare sover godt i den. Når dette så er sagt, så kan du dog sagtens få både dit barns og dine egne børneværelse drømme til at gå i opfyldelse. Prøv bare at tage et kig på disse enkeltesenge til børn fra LIFETIME, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der matcher din personlige design æstetik og så dit barns reelle behov.

2. Gå efter en praktisk løsning

Selvom der ikke findes noget der kan måle sig med at se dit legende barns søde smil, så vil de fleste forældre nok indrømme, at der til tider godt kan gå hen og blive en smule rodet på børneværelset. Dette rod behøver dog ikke blive din permanente skæbne. Der findes nemlig masser af glimrende løsninger i forbindelse med at finde en enkeltseng til børn, der kommer med mulighed for at opbevare al barnets legetøj og kreative projekter – enten direkte indbygget i sengen som skuffe eller som ekstra tilbehør.

3. Husk sikkerheden

Sikkerheden er desuden en anden ting, som du aldrig skal tage for let på med en enkeltseng til børn. Sørg derfor for at den seng du vælger kommer med en sikkerhedsgodkendelse fra en uafhængig instans, såsom f.eks. anerkendte tyske TÜV. Dit barns sikkerhed er nemlig ikke noget som du skal gå på kompromis med under nogen omstændigheder. Så det anbefales bestemt, at du sørger for at vælge en enkeltseng til børn fra et anerkendt kvalitetsmærke.

4. Vælg en dansk seng

Netop fordi internettet mere end flyder over med såkaldte kvalitetssenge, så er den sørgelige sandhed desværre at dette bestemt ikke altid er tilfældet. Så hvis du ønsker at undgå at blive taget ved næsen når du skal shoppe seng på nettet, så anbefales det at du vælger en danskproduceret seng. Og dette er der faktisk flere grunde til. En danskproduceret seng betyder nemlig, at du er sikker på at alting er foregået på en ordentlig maner fra start til slut i selve produktionsfasen – og ikke mindst når det kommer til selve kvaliteten. Derudover gælder der langt strengere miljøregler herhjemme end i mange andre lande. Og sidst men ikke mindst, så er det med et dansk firma selvfølgelig også langt nemmere at returnere sengen – bare hvis der ved et tilfælde skulle være et eller andet galt.