Er operationel leasing det rette for dig?

Er operationel leasing det rette for dig?

Har du overvejet leasing af din næste bil, så er der flere muligheder for, hvordan du kan lave en leasingaftale. Operationel leasing er bare en af flere former for privatleasing, og kender du ikke denne form for leasing, eller vil du bare vide mere, får du her svaret på, om det kan være den rigtige løsning for dig.

Få fuldt overblik over økonomien med operationel leasing

Når du vælger operationel leasing, har du mulighed for at planlægge din økonomi fuldstændig, fordi der ikke kommer nogen uforudsete udgifter ud af det blå. Service og andre værkstedsbesøg bliver nemlig dækket af en månedlig ydelse, der også kan inkludere andre fordele, afhængigt af hvor du vælger din leasingaftale. Vælger du for eksempel operationel leasing hos Agilease, får du en all-inclusive løsning, der også dækker vejhjælp, sommer- og vinterdæk og en lånebil ved værkstedsbesøg. Du skal med andre ord ikke tænke på andet end at køre i din bil og derudover få den på værksted, når den trænger til det. Når din aftale om operationel leasing udløber, afleverer du bare bilen tilbage, og du skal ikke selv bekymre dig om, hvad bilen nu er værd, for du behøver ikke selv at få den solgt eller købe den – det er der nogle andre, der sørger for. Du kan derefter let skifte til en anden model, som er nyere, eller som er en helt anden type, hvis du vil prøve noget andet.

Kend dine kørevaner, før du vælger operationel leasing

Selvom operationel leasing er en all-inclusive løsning, så er det også en løsning, hvor det er en god idé på forhånd at vide, hvordan dine kørevaner ser ud. For med operationel leasing skal du nemlig lave din leasingaftale ud fra, hvor langt du regner med at køre pr. år. Nogle leasingaftaler starter allerede på 10.000 km pr. år, så hvis du ved, at du kører minimum 25.000 km om året, så skal du betale ekstra pr. måned for at kunne gøre det. Kører du mere om året, end hvad din aftale er lavet til, kan det blive rigtig dyrt for dig, når du afleverer bilen tilbage. Du skal nemlig betale for det antal km, du har kørt over, og holder du ikke nok øje med kilometertælleren, kan du blive slemt overrasket.

Få dine bildrømme opfyldt hos Agilease

Vil du vide mere om operationel leasing, så kan du læse meget mere om denne type leasing på agilease.dk, hvor du også kan finde en liste over, hvilke fordele og ulemper der generelt er ved de forskellige leasingformer. Agilease har et bredt udvalg af biler til leasing, så du kan finde en bil, der passer til dig, og som du kan få med operationel leasing. Agilease har især masser af letbrugte premiumbiler, så du kan finde drømmebilen – og har de ikke allerede drømmebilen, hjælper de dig gerne med at få en specifik model hjem, så du kan få den bil, du altid godt har kunnet tænke dig.