Er du skiftet til den moderne måde at varme vandet på?

Er du skiftet til den moderne måde at varme vandet på?

Der stilles højere og højere krav til måden, vi opvarmer vores boliger på, og bruger du gasfyr eller oliefyr, er du helt sikkert allerede opmærksom på, at måden, du opvarmer vand på, ikke er optimal for miljøet – eller for pengepungen. En luft til vand varmepumpe er en mere moderne måde at varme vandet op på, og den skåner både miljøet og dit varmebudget.

Du kan halvere varmeregningen med luft til vand varmepumpe

Hvis din bolig er optimal til montering af en luft til vand varmepumpe, er der faktisk undersøgelser fra SparEnergi og Energistyrelsen, der viser, at du kan spare helt op til 50% af din varmeregning. Det betyder, at får du luft til vand varmepumpe, vil den ret hurtigt tjene sig selv ind igen, og du får mere luft i budgettet.

Det er dog ikke alle boliger, der passer til en luft til vand varmepumpe. Men har du olie- eller gasfyr nu, og har du gulvvarme eller store radiatorer, så passer en luft til vand varmepumpe rigtig godt til dit hus. Har du et hus, der er godt isoleret, så vurderer SparEnergi og Energistyrelsen, at du faktisk kan spare helt op til 70% af din varmeregning. Det kan altså godt svare sig at skifte til en luft til vand varmepumpe og begynde at opvarme vandet i din bolig på en mere moderne måde.

Luft til vand varmepumpe er ligeså effektiv som jordvarmeanlæg

Har du overvejet at skifte fra olie- eller gasfyr til en anden varmeløsning, så har du helt sikkert også tænkt over, om et jordvarmeanlæg er noget for dig, da de også er ganske effektive. Men en luft til vand varmepumpe er faktisk ligeså effektiv som et jordvarmeanlæg, og en luft til vand varmepumpe er langt nemmere at montere end et jordvarmeanlæg. Derfor er der også flere og flere danskere, der vælger en luft til vand varmepumpe fremfor et jordvarmeanlæg, da du får de samme besparelser på varmeregningen, der med årenes løb kan blive til store summer. Du kan også hurtigt få installeret din nye løsning til opvarmning af vand, så der ikke behøver at være langt fra beslutningen er taget, til du kan få glæde af din nye varmepumpe.

Få hjælp til luft til vand varmepumpe hos NovaSolar

En luft til vand varmepumpe er en stor investering, men den vil hjælpe på dit varmebudget, og den er også langt mere miljøvenlig end dit gamle olie- eller gasfyr. Hvis du ikke er helt sikker på, om en luft til vand varmepumpe er noget for dig, eller du har brug for hjælp til at finde ud af, hvad du skal vælge, kan du altid kontakte NovaSolar eller besøge deres hjemmeside novasolar.dk. De har mange års erfaring med montering af varmepumper, og de hjælper dig gerne med at komme godt i mål. Klik her, hvis du vil se udvalget af luft til vand varmepumper og gerne vil komme godt i gang med en mere moderne løsning i dit hjem.