B2B Auktioner: 2020’s bedste online og fysiske aktioner

B2B Auktioner: 2020’s bedste online og fysiske aktioner

Enhver brugtvognsforhandler med respekt for sig selv kan fortælle dig alt om de mange fordele ved at købe på auktion. Der er nemlig mange penge at spare på auktioner, og dette gælder naturligvis også for andre end brugtvognsforhandlere. Her tænkes der især på de populære B2B auktioner, som flere og flere danske virksomheder for alvor er ved at få øjnene op for. Og især i det nuværende økonomiske klima kan det for mange virksomheder faktisk vise sig at være en helt ideel løsning, at købe ens reservedele og maskineri på B2B auktion. Hvis du er ny i forbindelse med B2B auktioner, så skal du dog ikke fortvivle. For her får du nemlig de 3 bedste B2B auktioner i anno 2020.

Hvad adskiller en B2B auktion fra almindelige auktioner?

Inden vi går rigtigt i gang med dette, så vil det nok være på sin plads at forklare B2B auktionsbegrebet lidt nærmere. En B2B auktion inder i det store og hele om en traditionel auktion. Den store forskel er dog, at der her hovedsageligt sælges fra den ene virksomhed til den anden. B2B auktioner finder i højere og højere grad sted på nettet i dag, og er en glimrende platform, hvor man kan købe og sælge noget på tværs af mange brancher – såsom f.eks. en virksomheds brugte køretøjer. Og dette vil typisk betyde ganske betragtelige besparelser for både køber og sælger, hvilket da også er hovedgrunden til at B2B auktioner er så populære som de rent faktisk er.

B2bauction.dk

Dette første bud på en god B2B auktion afholder især to typer auktioner – nemlig civile auktioner og så forsvarsauktioner. Især sidstnævnte kategori gør B2bauction lidt unik i danske sammenhæng. For her kan nemlig for en forholdsvis billig penge f.eks. erhverve sig aflagte militære køretøjer. Og her tænkes der naturligvis ikke på en tank til billig penge, men f.eks. i stedet en almindelig brugt varevogn – der blot er blevet brugt i en militær sammenhæng. Dog skal du være opmærksom på, at disse biler har behov for at blive indregistreret, idet de jo tidligere udelukkende har haft militærplader. Find derfor din næste online B2B auktion hos B2auction.dk her.

Damonline.dk

Dam A/S er uden tvivl et klasseeksempel på en god online B2B auktion. Dette online auktionshus har siden 2011 kunne tilbyde deres kunder en lang række konkursauktioner (deres specialitet), hvor den konkursramte virksomhed får mulighed for at minimere dens tab, og hvor andre kan erhverve sig noget materiel til en særdeles fornuftig pris. Besøg damonline.dk nu, og find alt fra f.eks. din næste kontorprinter, et godt oliefyr eller måske et solcelleanlæg til din virksomhed.

Campenauctioner.dk

Hvis du til gengæld mere er til fysiske auktioner, så vil Campen Auktioner være et helt oplagt bud. Uanset om det drejer sig om konkursauktioner, specialauktioner eller måske endda flytteauktioner på vegne af landets største virksomheder, så vil du helt bestemt ikke gå galt i byen med Campen Auktioner. Du kan også besøge deres hjemmeside på campenauktioner.dk for at se opkommende auktioner – både i deres auktionshus eller også online.