5 vigtige dele til din veteran traktor

5 vigtige dele til din veteran traktor

Er du så heldig, at du har en veteran traktor stående, eller overvejer du at få en, fordi det er sjovt og lidt nostalgisk at rode med sådan en, så skal du også i gang med at kigge på veteran traktor dele, da sådan nogle skal udskiftes fra tid til anden. Men hvilke veteran traktor dele er egentlig vigtige? Her får du 5 eksempler på vigtige veteran traktor dele.

1. Bremser

Skal du ud og køre i din veteran traktor, så er nogle af de veteran traktor dele, der er rigtig vigtige at vide fungerer ordentligt, bremser. Og selvom det næsten siger sig selv, så skal det selvfølgelig på listen her over vigtige veteran traktor dele. Der findes forskellige typer bremser, men du kan finde lige præcis den type bremser, du har brug for, på nettet for eksempel hos AgriParts, hvor du kan finde det hele på deres hjemmeside agriparts.dk.

2. Kobling

Ligesom med en bil, så kommer du heller ikke langt uden en kobling i en veteran traktor, og skal du for eksempel bruge den til stævner og lignende, så er det også en del af de veteran traktor dele, der ikke er til at undvære. Der er helt sikkert allerede en kobling i din veteran traktor, men det er en af de veteran traktor dele, der let kan slides over årene, og skal din traktor køre helt optimalt, så kan det være en god idé at investere i en kobling, der er ny.

3. Generator

En generator bruges til at lave strøm til det elektriske system i din veteran traktor, og derfor skal den også på listen over vigtige veteran traktor dele. Hos AgriParts kan du finde et stort udvalg af forskellige generatorer og andre veteran traktor dele, du kan bruge, når du skal skifte generator i din veteran traktor. For eksempel kan du købe bare selve generatoren, men AgriParts har også generator ombygningssæt til diesel, så du kan komme i mål med dine projekter på din veteran traktor.

4. Karosseridele

For at passe godt på dine veteran traktor dele, så skal du helst have styr på karosseriet på din veteran traktor, og det kan du gøre med forskellige veteran traktor dele til karosseriet. På agriparts.dk kan du finde mange originale dele, så du kan færdiggøre og vedligeholde din veteran traktor og give den det flotteste ydre muligt. Find for eksempel originale dele til Ferguson, Massey Ferguson, Ford og andre, så du kan finde lige præcis det, du mangler.

5. Førerstol og andet interiør

For at det er behageligt at køre i din veteran traktor, så kan det være nødvendigt at udskifte veteran traktor dele som for eksempel førerstol, rat og lignende. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad du synes er nødvendigt, men med tiden kan det være rart, at der kommer et nyt sæde i din veteran traktor, eller du udskifter rattet med et andet. Du kan finde begge dele og meget mere hos AgriParts på agriparts.dk.