5 tips til valg af det rette massageprodukt til dit behov

5 tips til valg af det rette massageprodukt til dit behov

En af de første ting du vil opdage, når du går i gang med at finkæmme markedet for massageprodukter er, uden tvivl hvor stort et udvalg der egentligt er tale om derude. Der findes nemlig adskillige ganske glimrende produkter, der hver har deres egne styrker og kvaliteter. Men da det selvfølgelig er altafgørende at du finder det rette massageprodukt til netop dine behov, så er det derfor lige så afgørende at du erhverver dig noget lidt mere specifik viden om de mest populære massageprodukter. Det gør du heldigvis ved at læse videre her.

#1 Vælg øjenmassage, hvis du lider af spændingshovedpiner

Hvis du lider af spændingshovedpiner, så vil et massageapparat der målretter området omkring dine øjne være det helt oplagte bud. Når det kommer til massageprodukter der specifikt kan hjælpe dig med at slippe af med dine ulidelige hovedpiner, så vil et øjenmassage apparat såsom dem danske World of Comfort sælger være guld værd. Med dette apparat kan du nemlig arbejde i dybden i omkring øjnene, tindingerne og over øjenbrynene for en lynhurtig lindring af et ellers invaliderende problem.

#2 Vælg fodmassage, hvis du har dårlig blodcirkulation eller blot ømme fødder

Hører du til en af de mange danskere, der dagligt døjer med smerter i fødderne grundet stående arbejde eller dårlig blodcirkulation? Hvis dette lyder bekendt, så bør du bestemt overveje at investere lidt penge i et apparat til fodmassage.

#3 Vælg Moonboots, hvis du elsker at løbe

Hvis du til gengæld har ømme ben og fødder efter du har løbet, så kunne du også overveje at tage et kig på de såkaldte Moonboots; der på usædvanlig effektiv vis vil kunne hjælpe kroppen med at skille sig af med alle de ophobede affaldsstoffer der dannes efter man har dyrket motion.

#4 Vælg et massagesæde, hvis du tilbringer meget tid siddende

Uanset om du bruger en god portion af din tid bag rattet eller sidder i kontorstolen, så vil et massagesæde være en fantastisk hjælp til at slippe for ømme rygmuskler. Disse massageprodukter er helt ideelle for folk, der måske ikke har al for megen ledig tid til lige at smutte hen til massageterapisten – men som stadigvæk godt kunne tænke sig lidt god massage. Massagesædet passer nemlig lige godt i både bilsædet, såvel som på kontorstolen på jobbet.

#5 Vælg en massagestol, hvis du lider af ryg- og nakkesmerter

Sidst men ikke mindst, så vil toppen af kransekagen dog altid være en god massagestol hvis du lider af ryg- og nakkesmerter. Heldigvis findes der en lang række massagestole i god kvalitet, der kan være med til at lindre alt fra almindelige rygsmerter til selv de mest kroniske smerter i både ryggen eller nakken. Hvis du f.eks. lider af kroniske smerter, så kan en 4d massagestol på det kraftigste anbefales, idet denne type massagestol virkelig formår at få kål på selv det mest genstridige underlæggende muskelvæv. Hvis du til gengæld blot føler dig anspændt og stresset, så vil en mindre kraftig 2d massagestol i stedet være fuldt tilstrækkeligt til at få dig til at føle dig langt bedre tilpas.