4 ideer: Sådan kan du bruge en bænk i din boligindretning

4 ideer: Sådan kan du bruge en bænk i din boligindretning

En bænk er rigtig praktisk, når du lige skal sidde ned et øjeblik, eller der skal være plads til flere personer ved siden af hinanden på én gang. Men en bænk kan også være et dekorativt indslag i din indretning, og der findes rigtig mange flot designede bænke i dag, så du kan finde en, der passer til din indretningsstil. Her får du 4 idéer til, hvor i dit hjem du kan bruge en bænk.

1. Bænk som hyggelig siddeplads ved spisebordet

Hvis du har lyst til at gøre det endnu hyggeligere ved spisebordet, eller du har et spisebord, hvor den ene side ikke har nær så meget plads til at trække stole ud som den anden, så kan en bænk være en rigtig fin løsning. For nogle kan det være forbundet med at sidde lidt hårdt, når du sidder på en bænk, men det behøver det ikke at være. Hav gerne puder i ryggen, hvis den står op ad en væg og find fine hynder, der er er rare at sidde på. Det får også din bænk til at se meget mere indbydende ud.

2. Brug en bænk som siddeplads eller opbevaring i entréen

En bænk kan også være både praktisk og pæn i entréen. Den er praktisk, fordi det altid er rart at have et sted at sidde, når du for eksempel skal have sko af og på, men en bænk kan også bruges til at gøre entréen til lidt mere end bare et gennemgangsrum. Vælg en bænk, der passer til rummet og din indretningsstil, og så kan den være med til at løfte rummet til nye højder. Du kan også bruge en bænk til at opbevare sko i, hvis den har en hylde. Hos TrendyLiving kan du finde et bredt udvalg af bænke, der også har hylder til opbevaring.

3. Hav en bænk i soveværelset

Med en bænk for enden af sengen, kan du få soveværelset til at gå op i en højere enhed. En bænk kan nemlig afrunde din indretning i soveværelset og få det til at se virkelig indbydende ud. Du kan både bruge bænken til pynt, hvis du for eksempel lægger et tæppe og en pude på, men en bænk kan også bruges, hvis du vil sidde ned, når du for eksempel tager sokker på, eller hvis du vil have et sted at lægge nogle genstande om aftenen.

4. En bænk kan bruges som udstillingsflade

Udover alt det ovenstående, kan en bænk også bruges som et sted, hvor du ”udstiller” udvalgte genstande i din bolig. Det kunne for eksempel være en flot plante, en pyntegenstand eller meget andet – kun fantasien sætter grænser.

Vil du også bruge en bænk i din indretning, kan du finde et bredt udvalg af bænke fra kendte brands som HAY og Muubs på trendyliving.dk, og de har dag til dag levering, så du kan få din bænk hurtigt. Vil du finde din bænk til spisebordet, soveværelset eller entréen i dag, så bestil den her.