3 forslag til nye ting til kontoret

3 forslag til nye ting til kontoret

Trænger dit kontor til lidt fornyelse, eller mangler du bare inspiration til, hvordan du kan indrette dit kontor, så det spiller helt? Der er heldigvis masser af ting, du kan bruge til at indrette kontoret med, som også gør hverdagen lettere, og her får du 3 gode forslag til, hvad du kan gøre.

1. Brug en tavle til at skabe overblik

Opslagstavler, whiteboards, gammeldags kridttavler – det kan alt sammen bruges til at hjælpe med at danne et overblik på kontoret. Tavler er smarte, fordi de ofte hænger steder, hvor flere mennesker kan se dem, og de er gode til at hænge vigtige ting op på, skrive punkter op, der skal huskes eller de kan bruges som et decideret planlægningsværktøj. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser, og der findes et væld af forskellige tavler, der passer til alle behov. Klik her for at se udvalget af tavler hos display.dk.

2. Lad en brochureholder minde kunderne om vigtige flyers eller brochurer

Har du forskellige materialer, som dine kunder gerne skal tage med sig, når de forlader dit kontor, så kan en brochureholder minde dem om, at de skal tage en brochure med, så de også kan læse vigtige informationer eller lignende, når de er gået ud af døren. Der findes mange forskellige brochureholdere til både indendørs og udendørs brug, og du kan også selv finde ud af, om det passer bedst at have en stående på gulvet, som kan have masser af forskellige flyers og brochurer i sig, eller om de for eksempel skal hænge på væggen eller stå på en disk i stedet. Display.dk har et bredt udvalg af brochureholdere, som du kan se her.

3. Husk kunderne på din virksomhed med en visitkortholder

Visitkort kan være en nem måde at blive i kundernes bevidsthed, fordi det er nemt at tage med sig, og de har alle kontaktinformationer om dig og din virksomhed samlet på ét sted. Derfor kan en visitkortholder i receptionen, på disken eller lignende huske kunderne på, at de lige skal snuppe et visitkort med, før de går ud af døren. Der findes en del forskellige visitkortholdere, så du selv kan bestemme, om der kun skal stå ét visitkort fremme, eller om I for eksempel er flere sælgere eller lignende, der alle skal have et kort synligt på kontoret eller i butikken. Du kan se på forskellige visitkortholdere her.

Mangler du andet til kontoret eller din forretning, kan du helt sikkert finde det på display.dk. Der finder du også for eksempel tilbehør til tavler, så du kan komme i gang med planlægningen eller møderne med whiteboard markers og lignende. De har et væld af gadeskilte, så du kan gøre opmærksom på din forretning udendørs, og de har flere løsninger til digital skiltning, så du nemt kan skifte budskaber fra situation til situation. Display.dk kan også hjælpe dig med snaprammer og andre løsninger, så du kan vise dit markedsføringsmateriale frem på den måde, der passer bedst til din forretning eller virksomhed.