2021 Maler-guide: Sådan griber du projektet an (billigt)

2021 Maler-guide: Sådan griber du projektet an (billigt)

At male et rum eller ligefrem et helt hjem kan virke som en uoverskuelig opgave, der også kan blive rigtig dyr. Men ved at følge et par enkle råd, kan du faktisk komme til at spare mange penge på dit malerprojekt, så det bliver nemmere og billigere at forny dit hjem, og det er jo ikke helt skidt.

Brug maling af god kvalitet

Det kan lyde helt fjollet, at du skal bruge maling af god kvalitet for at spare penge, fordi kvalitetsmaling ikke altid er billig maling. Men for at få det bedste resultat, skal du bruge noget maling, der holder, og som bliver flot, for ellers kan din maling hurtigt få et falmet og kedeligt udtryk, og så er du nødt til at male igen efter kort tid. Derfor vil det blive billigere for dig i længden, hvis du bruger en maling af høj kvalitet, der ser flot ud i længere tid, og som også holder i længere tid.

Husk også, at du ikke skal bruge alt for meget maling, når du maler. Det vil først og fremmest lave gardiner i malingen (altså der vil komme for meget maling på din overflade), men det vil også gøre, at du skal bruge ekstra maling i længden, og du kommer på den måde til at betale mere samlet for dit malerprojekt.

Gør grundarbejdet ordentligt

Et andet godt tip, der kan give dig billig maling, er, hvis du gør dit grundarbejde ordentligt. Der er flere ting, du skal gøre, inden du kan gå i gang med at male. Først skal du nemlig have en plan overflade at arbejde på, fordi du nemt vil kunne se ujævnheder, når du har malet din overflade. Derudover skal du også gøre din overflade grundigt rent, da visse typer pletter vil kunne trænge igennem den nye maling, og en uren overflade vil også gøre, at malingen ikke holder ligeså længe, som den ellers kunne, og den kan også komme til at trist og kedelig ud efter kort tid. Så på samme måde, som det er bedst at bruge maling af god kvalitet, fordi det bliver billigere i længden, vil du også kunne undgå at skulle male igen efter kort tid, hvis du bruger tiden på at jævne og rengøre din overflade grundigt, inden du går i gang med malingen.

Find billig maling af god kvalitet hos Nordicmaling

Selvom billig maling og god kvalitet lyder som to ting, der ikke hænger sammen, så kan du faktisk sagtens finde billig maling, der også giver dig et flot resultat, når du er færdig med at male. Hos Nordicmaling finder du masser af billig maling i høj kvalitet, så du ikke skal betale overpris for dit maleprojekt. På nordicmaling.dk kan du bestille billig maling til levering lige til døren, hvilket især er smart, hvis du bestiller meget billig maling. Udover billig maling har Nordicmaling også masser af malergrej, så du kan finde alt, hvad du har brug for, samlet på ét sted.